COMUNICAT DE PRESĂ – Romchim Protect SA

Romchim Protect vă invită să participați luni, 22 februarie, ora 10.30, la Hotel President, la întâlnirea pe care conducerea și specialiștii companiei o vor avea cu aproximtiv 80 de mari fermieri din zona Moldovei. Acțiunea vine în completarea Simpozionului “Soluții științifice Inovatoare în Agricultură”, desfășurat la Sărata-Monteoru, în perioada 1-3 februarie.

Scopul principal al acestei reuniuni este de a prezenta aparatul de zbor fără pilot pentru agricultură Patriot RP, marcă a companiei noastre. Astfel de UAV-uri vor crește semnificativ productivitatea în operațiuni importante, cum ar fi administrarea pesticidelor și fertilizanților foliari, monitorizarea și paza culturilor.

Prezența pe câmpuri a unui astfel de tip de aparat va fi o premieră pentru agricultura românească. Alte teme care vor fi prezentate de specialiștii noștri sunt legate de confirmarea unor performanțe obținute de biostimulatorul ASFAC BCO-4, conform unor studii efectuate de Universitatea Agricolă din Iași și de doi dintre cei mai importanți producători agricoli din România, Agrana și Insula Mare a Brăilei.

Ion Neculcea,

Președinte Romchim Protect S.A.