Mădălina Rotaru ne invită “În grădina de la moară”

Mădălina Rotaru ne invită “În grădina de la moară”

Ziarista și scriitoarea Mădălina Rotaru a devenit cunoscută publicului băcăuan încă din anul 2011, atunci când a debutat cu volumul de poezii intitulat “La un pahar de rouă”. Iată că după șașe ani de zile, Mădălina Rotaru, a fost descoperită de echipa de la Casa de Pariuri Literare și convinsă să scoată pe piața cărților volumul “În grădina de la moară”, prima carte din colecția “Cărțile Mădălinei” ediție Zgubirlic, editată de Casa de Pariuri Literare.

cartea-Madalinei-2-696x435

”În grădina de la moară” este un volum de poezii pentru suflete de copii. Așa că vă aștept și pe voi, cei mari, dar și pe cei micuți, să ne jucăm și să pătrundem tainele grădinii cu povești. Scriu și desenez cu emoție și cred că literatura pentru copii este, ca destinație, o bucurie pentru cititorul de toate vârstele și ca punct de plecare, o terapie pentru scriitorul ei. Versific, nasc rime și mă joc. Găsesc rime la firul ierbii în care, copil fiind, trăiam, fără temeri, nemuriri”, declară Mădălina Rotaru.

Apariția cărții a fost sprijinită de Colorex Paints Iași, Asociația Betania, Romchim Protect (ASFAC BC0-4), Asociația ”Dumitru Sechelariu”, Elitemob, Dendro Proiect și Studio R Bacău.

articolul integral pe desteparea.ro


Lasă un răspuns