Principalele companii din domeniul agro care vor fi prezente la INDAGRA 2017

Principalele companii din domeniul agro care vor fi prezente la INDAGRA 2017

Urmatoarea editie a celui mai important targ agricol din Romania, INDAGRA 2017, va avea loc in luna octombrie de aceasta data, anunta organizatorii. Mai exact, cea de-a 22-a editia a targului INDAGRA isi va deschide portile pe data de 25 octombrie 2017, targul fiind deschis pana pe 29 octombrie, inclusiv.

Sectorul de ingrasaminte, material saditor si seminte va fi reprezentat la Indagra 2017 de firme renumite, cum ar fi: Romchim Protect SRL, AMIA International, Ecoplant Galati, Ghesaf Trade, Holland Farming AGRO, Klastorf Impex, Marcoser, Morami, Syngenta Agro, Universal Impexsem Company, Romchim Protect SA.

indagra 2017 ASFAC

Evenimentul reprezinta cea mai complexa manifestare de acest gen din Romania, avand ca scop promovarea agriculturii din tara noastra, potentialului zootehnic autohton, produselor traditionale bio si a soiurilor de vinuri romanesti recunoscute international.

Cu fiecare editie, INDAGRA 2017 a cunoscut o crestere a numarului de companii expozante si al vizitatorilor prezenti la targ, cat si o evolutie in diversitatea si calitatea exponatelor prezentate, tot mai performante si mai apropiate de cerintele producatorilor agricoli si procesatorilor de produse agroalimentare.

…articolul în intregime – aici


Lasă un răspuns