„Soluții științifice inovatoare pentru agricultură” – ediția a IIa

„Soluții științifice inovatoare pentru agricultură” – ediția a IIa

ROMCHIM PROTECT S.A. FILIPEȘTI organizeaza in data de 19 iunie 2015, ora 10,00 simpozionul:

„SOLUTII STIINTIFICE INOVATOARE PENTRU AGRICULTURA” – editia a II-a

Evenimentul va avea loc in localitatea Filipesti, pe platforma de cercetare unde vor fi prezentate pe loturile experimentale eficienta biostimulatorului ASFAC BCO-4 pe cultura de porumb si floarea-soarelui.

In cadrul intalnirii vor fi prezentate ultimele noutati legate de fertilizarea culturilor agricole si avantajele utilizarii biostimulatorului ASFAC BCO-4 precum si inaugurarea noii fabrici ROMCHIM PROTECT SA.

Alaturi de oaspeti straini din Belgia si Republica Moldova si de reprezentantii autoritatilor din agricultura, au confirmat participarea peste 700 de fermieri din Moldova si din celelalte regiuni ale tarii, printre care-l amintim si pe Laurentiu Baciu, presedintele Ligii Asociatiilor Producatorilor Agricoli din România (LAPAR).
De asemenea si-au mai anuntat prezenta reprezentantii companiei BUSINESS FOUNDATION, avand o vasta experienta in accesarea fondurilor europene.

Fermierii vor avea posibilitatea sa obtina informatii despre noile produse de fertilizare ce vor fi lansate pe piata din România in anul 2016 de compania noastra, dar si detalii despre accesarea fondurilor europene si posibilitatea de cofinantare.
In plus, in cadrul acestui eveniment, se viziteaza si loturile experimentale de la statiunea de cercetare Secuieni, judetul Neamt, unde, pe platforma de cercetare, se va prezentata eficienta biostimulatorului ASFAC BCO-4 pe culturile de porumb si floarea-soarelui.

Dupa terminarea lucrarilor, participantii la eveniment se vor putea delecta cu mancaruri traditionale romanesti, gustoase si sanatoase.

asffacc


Lasă un răspuns