Zeci de fermieri din toată ţara s-au întâlnit la Monteoru

Zeci de fermieri din toată ţara s-au întâlnit la Monteoru

P1280444

Fermieri din toată țara, specialiști din agricultură, dar și reprezentanți ai unor instituții cu profil agricol au participat astăzi la cea de-a treia ediție a Simpozionului ”Soluții Științifice Inovatoare în Agricultură”. Evenimentul s-a desfășurat la Sărata Monteoru.  Cu această ocazie, fermierii au putut să-și expună direct problemele cu care de confruntă atât din cauza vremii, cât și a legislației în vigoare.
Fermierii au vorbit și despre piedicile pe care le întâlnesc atunci când accesează fonduri europene, dar și despre cât de greu le-a fost să obțină credite agricole. În final, participanţii au fost provocați de reporterul TV Buzău să-și imagineze cum va arată agricultura românească peste 10 ani. Interviul îl veți putea urmări la “Ora de Economie”, miercuri, 3 februarie, la ora 17:00, într-o emisiune realizată de Marilena Dinu.

Intregul articol si video, aici: http://www.tvbuzau.ro/actualitate/4021-zeci-de-fermieri-din-toata-tara-s-au-intalnit-la-monteoru-afla-ce-au-discutat.html

Toată emisiunea se poate vedea aici: http://www.tvbuzau.ro/media-gallery/1065-agricultora-prin-ochii-fermierilor.html

Sursa articol: tvbuzau.ro

Sursa foto: doctoragro.eu

Simpozionul a ținut 3 zile și a fost organizat de către Romchim Protect, producătorul biostimulatorului minune, ASFAC BCO-4.

 

P1280462

Lasă un răspuns